IMPORTANT !

A partir del 22 de setembre ens reunim els dilluns de 17:30 a 19:00 al Centre Cívic de Pardinyes.

Igualment, els nostres telèfons continuen estant disponibles per a qualsevol consulta o dubte que tinguis, i si es necessari, podem quedar amb vosaltres i veure'ns.

01 d’octubre 2009

Setmana Mundial de la Lactància Materna 2009

Un any més ALLETA celebra la Setmana Mundial de la Lactància Materna amb diversos actes.

El lema d'enguany és: Lactància Materna quan es produeix una emergència. Estem preparats?

El dissabte 3 d'octubre ens trobarem amb tots els lleidatans i lleidatanes que vulgueu passar per la nostra parada al carrer Major, just davant de l'IEI i la Seu Nova. Serà divertit trovar-nos amb tots i totes vosaltres en un lloc fora de l'habitual. Allà, tothom que vulgui podrà demanar informació, recollir-ne d'escrita, xerrar una estona, .... En definitiva, compartir l'interés i el suport per l'alletament matern.

El dimarts 6 d'octubre vindrà l'Enrique Blay a fer una conferència que portarà com a títol "El bebé emocional" i que promet ser molt interessant. Com ja us vam anunciar, tindrà lloc a la Biblioteca Municipal (a la Rambla d'Aragó, 10) a les 18:00.

I finalment, el proper diumenge 25 d'octubre farem l'entrega dels Premis del Concurs de Lactància 2009 que Alleta va engegar enguany. Més endavant us informarem d'on i a quina hora. Ara tan sols informar-vos que al lliurament dels premis assistiran també les entitats col·laboradores per fer entrega dels premis a les nostres participants. Esperem que sigueu una de les afortunades; i si no, que gaudiu igualment d'una jornada més amb nosaltres.

Ja sabeu, apunteu-vos totes aquestes dates a l'agenda familiar. Us hi esperem !!!!!

L'equip d'Alleta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada