IMPORTANT !

A partir del 22 de setembre ens reunim els dilluns de 17:30 a 19:00 al Centre Cívic de Pardinyes.

Igualment, els nostres telèfons continuen estant disponibles per a qualsevol consulta o dubte que tinguis, i si es necessari, podem quedar amb vosaltres i veure'ns.

28 de febrer 2010

Xerrada Dia Dona Treballadora: EL POSTPART REAL

Sentim comunicar-vos que CANVIEM LA SEU de la conferència:

Se celebrarà en la seu d’ALLETA:

CENTRE DE RECURSOS JUVENILS PALMA
c/ La Palma 6-10
25002 LLEIDA

Com ja sabeu, Alleta sol celebrar cada any el Dia Internacional de la Dona Treballadra amb una xerrada d'interès per a mares, ´mares, nadons i no tan petits, ... per a famílies en general.

Aquest any l'Anna Morales ens proposa parlar i reflexionar sobre el postpart, aquest moment en que la dona arriba a casa, si ha parit fora de la llar, o es queda allà una vegada comadrones i assistents al part han marxat i s'enfrenta al repte de ser mare, d'inicar una nova etapa de la seva vida, la maternitat, ara ja per sempre compartida.

______________

El pospart real
“o com ser mare i pare i sobreviure
i GAUDIR en l’intent”
_______________________

Quan un nounat arriba a casa la pregunta que sorgeix es: I ara que?

A partir d’aquesta qüestió repassarem les falses expectatives que hem tingut durant l’embaràs sobre el part i la criança i alguns dels dubtes que envolten la realitat del pospart: recuperació després del part, manteniment de la lactància materna, la importància del suport de la parella i els familiars, la sempre present tornada a la feina, la sexualitat després de l’arribada d’un fill,què passa quan hi ha altres fills, intentar entendre el nadó, les seves necessitats però especialment noves sensacions i sentiments, canvis en l’organització i nous rols, ...

Tot això des d’una perspectiva optimista, amb exemples i un bon toc d’humor.
_________________________________

L'Anna Morales és Consultora Certificada en Lactància Materna i assessora del grup de recolzament a l'alletament matern Ma Cas (Mares de Castelldefels).
  • La xerrada tindrà lloc el:

dijous 11 de març a les 18:00 h

Centre Cívic CENTRE HISTÒRIC
Plaça de l'Ereta s/n
Sala Polivalent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada