IMPORTANT !

A partir del 22 de setembre ens reunim els dilluns de 17:30 a 19:00 al Centre Cívic de Pardinyes.

Igualment, els nostres telèfons continuen estant disponibles per a qualsevol consulta o dubte que tinguis, i si es necessari, podem quedar amb vosaltres i veure'ns.

27 d’octubre 2010

El vídeo forum en imatges

Com ja us vam informar, el passat dijous vam passar el DVD El pit no té horari de la reconeguda Gro Nylander amb motiu de la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna.


El mateix dia, el reconegut artista Ermengol va inaugurar la seva exposició LACTOgraphies, al hall del Campus de Salut. Poc després ens dedicaven unes paraules abans de començar l'acte:


Un cop finalitzat el vídeo, la pediatre Carme Gabarrell, la nostra presidenta Mª Angels Claramunt i la llevadora Rosa Escrivà van respondre les preguntes dels assistens:


Per últim, com a mostra del nostre reconeixament a la tasca realitzada per antigues fundadores i assessores d'Alleta, els vam fer entrega d'un petit record. I, com ja havíem anunciat, vam nomenar l'artista Ermengol Soci d'Honor d'Alleta, per la seva important tasca en defensa, divulgació i normalització de l'alletament matern.


1 comentari: