IMPORTANT !

A partir del 22 de setembre ens reunim els dilluns de 17:30 a 19:00 al Centre Cívic de Pardinyes.

Igualment, els nostres telèfons continuen estant disponibles per a qualsevol consulta o dubte que tinguis, i si es necessari, podem quedar amb vosaltres i veure'ns.

10 de març 2011

CURSO DE ACTUALIZACIÓN EN LACTANCIA MATERNA 2011



Amb l'objectiu de promoure la lactància materna, millorar l'atenció de les mares lactants i revisar els últims avanços en aquesta matèria, l'Associació Lleidatana Prolactància Materna ALLETA, organitza el CURS D'ACTUALITZACIÓ EN LACTÀNCIA MATERNA 2011 amb la col•laboració de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Des d'Alleta hem pensat aquest curs per donar resposta a tot un seguit de necessitats que hem pogut detectar a través de les trobades setmanals amb mares i la labor d'assessorament que realitza l'associació; a través del contracte amb altres grups de lactància i amb professionals de l'àrea sanitària.

Pensem a més que els temes que tractarem són de gran interés, tant per donar una atenció de qualitat i un acompanyament sòlid i perdurable a les mares que opten per l'alletament matern, com per actualitzar i revisar els coneixements de professionals, assessores i persones relacionades amb la lactància materna, així com per apropar nous enfocaments a les terres de ponent.

Igualment pensem que és una oportunitat única de gaudir d'un professorat tan capacitat i idoni per al desenvolupament de tots els aspectes del programa a un preu molt assequible i que contempla diverses possibilitats.

El curs compta a més amb el Reconeixement d'Interès Sanitari (R.I.S.) atorgat per l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya i està pendent de resolució l'acreditació del Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries. Està pendent també la validació del curs per part de l'Associació Espanyola de Pediatria i el Reconeixement del seu Comitè de Lactància i la iniciativa IHAN.

El curs se celebrarà de 10:00 a 14:00 a la Sala d'Actes de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida els dies 2, 16 i 30 d'abril, 14 i 28 de maig i 11 de juny.

A la nostra web podeu trobar tota la informació de com matricular-vos.

Esperem que us agradi i que us hi animeu a matricular-vos.

Salutacions,

l'Equip d'Alleta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada