IMPORTANT !

A partir del 22 de setembre ens reunim els dilluns de 17:30 a 19:00 al Centre Cívic de Pardinyes.

Igualment, els nostres telèfons continuen estant disponibles per a qualsevol consulta o dubte que tinguis, i si es necessari, podem quedar amb vosaltres i veure'ns.

28 de gener 2012

Suport al Dr. José Maria Paricio

Fa tot just un parell de dies que hem rebut la notícia i Internet ja bull amb campanyes i actes de suport. Molts us preguntareu per què.

El Dr. José Maria Paricio era fins ara el cap de Pediatria de l'Hospital de Dènia i el responsable de la web e-lactancia.org i d'una pàgina de divulgació de la lactància materna, a més d'impulsor d'iniciatives com el Conscurs Fortogràfic sobre Lactància Materna i membre del Comité de Lactància Materna de l'Associació Espanyola de Pediatria i col·laborador de la IHAN entre d'altres.


Però el Dr. Paricio és molt més. Darrera del metge hi ha una gran persona, un gran professional, un esperit inquiet en búsqueda constant, un gran promotor de la lactància materna, un defensor dels drets del recien nascut, un impulsor del pell amb pell, un conferenciant magnífic, un referent nacional i internacional i una veu amiga sempre disposada a ajudar.


Però sembla que amb la nova gestió privada dels hospitals més petits promoguda des de la Generalitat Valenciana, un bon currículum, una magnífica labor professional i una gran persona al darrera no tenen importància i la Conselleria ha decidit prescindre d'ell i fer desaparèixer la plaça que va guanyar per opossició.


Des d'Alleta pensem que aquesta decissió és un gran error que afecta molt negativament al Dr. Paricio i a totes les mares i nadons que es beneficiaven directa o indirectament de la seva tasca.

I és per això que demanem que se reconsideri aquesta decissió i el Dr. Paricio ¨pugui continuar al capdavant d'un equip que l'estima i el vol amb ells.
I és per això que et convidem a mostrar el teu suport al Dr. Paricio mitjançant un escrit a l'adreça pediatriadenia@gmail.com que servirà per redactar un escrit a la direcció de l'hospital i a signar en la campanya que en favor seu ja s'ha iniciat a Actuable. Si vols, tamb´pets afegir-te al grup que en favor seu s´ha creat a Facebook.

2 comentaris:

  1. Anònim9/2/12

    Hola a todas! Os escribo para comentaros que desde la página de facebok que se ha creado para apoyar a D. Jose MAría, hemos pensado que sería buena idea mandar las quejas al Síndic de Greuges de la Comunidad Valenciana ( el defensor del pueblo de la comunidad Valenciana) y yo opino que también al propio defensor del pueblo, en ambos casos a través de sus páginas web.
    También se está hablando de mandarla a la Casa Real y Moncloa.

    Os dejo si queréis un modelo de queja y los enlaces a las páginas.

    Un fuerte abrazo y os pido de corazón que os animéis a seguir protestando, parece que está dando sus frutos.

    http://www.elsindic.com/es/quiero-presentar-una-queja.html

    https://www.defensordelpueblo.es/es/Queja/presenta/modalidad.jsf

    HAY MODELOS DE QUEJAS EN EL GRUPO DE FACEBOOK:
    https://www.facebook.com/#!/groups/114083272048566/121751637948396/?notif_t=group_activity

    Lorena

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies ALLETA pel vostre suport al Dr. Paricio, creador d'e-lactancia.org. Gràcies a les signatures rebudes de més de 13.000 persones en el PRIMER ACTUABLE hem aconseguit que no l'acomiaden.
    Ara però, US TORNEM A NECESSITAR, doncs l'han degradat per motius aberrants que us expliquem al NOU I SEGÓN ACTUABLE que hem creat per a que torneu a SIGNAR I DIFONDRE:
    + INFO PARA SIGNAR LA NOVA PETICIÓ: http://actuable.es/peticiones/porque-dr-paricio-recupere-su-puesto-y-direccion-de
    PLATAFORMA EN SUPORT AL DR.PARICIO
    petits gestos com els nostres mouen muntanyes
    “Que no ignorin el poder de las mares”

    ResponElimina