IMPORTANT !

A partir del 22 de setembre ens reunim els dilluns de 17:30 a 19:00 al Centre Cívic de Pardinyes.

Igualment, els nostres telèfons continuen estant disponibles per a qualsevol consulta o dubte que tinguis, i si es necessari, podem quedar amb vosaltres i veure'ns.

19 de gener 2016

US TROBAREM A FALTAR POPETAINES

Després d'anys de dedicació a mares i nadons, Popetaines es dissol. Per aques motiu hem volgut fer-los-hi un post d'agraïment per la seva tasca tan ben feta i que tantes lactàncies ha salvat.

L’acompanyament i el suport a la lactància materna rebut des de l’equip de Popetaines al llarg dels anys ens ha empoderat i complementat com a associació. Ens sentim molt agraides i afortunades d’haver pogut compartir aquest camí de la maternitat plegades, ressaltant la gran professionalitat del Dr Ramón Capdevila i la infermera Núria Palencia treballant de forma vocacional i assumint casos de manera altruista i desinteressada pel bé de la díada mare-nounat.

Sentim el gran buit que quedarà amb aquesta pèrdua de consulta sanitària de lactancia a nivell pediàtric i volem expressar el nostre malestar de cara als serveis d’atenció primaria de no prioritzar el treball realitzat fins aleshores amb l’atenció a l’establiment i conscienciació de la lactancia materna. Esperem que el grup de mares Popetaines es refaci aviat a Mollerussa amb la Núria Palència per continuar compartint l’entusiasme per aquest món de la lactancia materna.

Gràcies per tot el treball fet amb tanta dedicació, sensibilitat i professionalitat.


L’Equip d’Alleta Lleida


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada