IMPORTANT !

A partir del 22 de setembre ens reunim els dilluns de 17:30 a 19:00 al Centre Cívic de Pardinyes.

Igualment, els nostres telèfons continuen estant disponibles per a qualsevol consulta o dubte que tinguis, i si es necessari, podem quedar amb vosaltres i veure'ns.

01 de juny 2010

Nous estudis sobre mastitis

Us proposo que feu un cop d'ull a aquest article i aquest altre en els que es parla dels estudis que l'equip de Juan Miguel Rodríguez, microbiòleg de la Universitat Complutense de Madrid, està portant a terme sobre l'origen i el tractament de les mastitis infeccioses en mares lactants.

Algunes dones experimentaen en els començaments de la lactància molèsties en el pit que no estan originades per un problema de postura o de frenell de la seva criatura. Es llavors quan nosaltres aconsellem realitzar un cultiu de mostres de llet del dos pits per descartar una infecció bacteriana, que pot ser, en alguns casos, la causant de les clivelles recurrents, el dolor, les inflamacions i les obstruccions de la mama, la decoloració i vermellor de la zona de l'areola i el mugró, etc.

La mastitis infecciosa és tractable i es pot solventar, aconseguint finalment una lactància plena, plaentera i duradera que aoprti beneficis i benestar a mare i nadó.

Cap comentari:

Publica un comentari