IMPORTANT !

A partir del 22 de setembre ens reunim els dilluns de 17:30 a 19:00 al Centre Cívic de Pardinyes.

Igualment, els nostres telèfons continuen estant disponibles per a qualsevol consulta o dubte que tinguis, i si es necessari, podem quedar amb vosaltres i veure'ns.

25 d’octubre 2010

El nostre Soci d'honor

El passat dijous dia 21, coincidint amb la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància, ALLETA va nomenar el seu primer SOCI D'HONOR a l'artista lleidatà ERMENGOL.

L'Associació vol reconèixer, amb aquest nomenament , la trajectòria de suport, divulgació i coneixement del món de la lactància per part d'un lleidatà de prestigi reconegut que amb les seves obres i la seva col·laboració ha treballat per normalitzar l'alletament matern i fer-lo proper i comprensible. A través dels cartells, il·lustracions, auca, poesia visual...ha fet una divulgació rica, calidoscòpica i moderna del món de l'alletament, els seus avantatges, la seva màgia, l'escència.

Ermengol ha contribuït amb una feina de molta qualitat a donar a conèixer l'alletament de manera didàctica i divertida; tot un món; sostenible, natural, econòmic, ecològic, saludable, i sobretot, un dret dels nadons, dels nens i nenes que se'n beneficien; un reconeixement a les mares que alleten.

Agraïm la seva tasca en pro de l'alletament i la col·laboració desinteressada que manté amb l'associació.

En el nomenament, es va fer entrega a Ermengol d'una figura commemorativa realitzada especialment per Montse Filella, llicenciada en Belles Arts i expresidenta de l'associació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada