IMPORTANT !

A partir del 22 de setembre ens reunim els dilluns de 17:30 a 19:00 al Centre Cívic de Pardinyes.

Igualment, els nostres telèfons continuen estant disponibles per a qualsevol consulta o dubte que tinguis, i si es necessari, podem quedar amb vosaltres i veure'ns.

12 de novembre 2015

SMLM 2015: Preparem la tornada a la feinaEl passat 7 d'octubre, en el marc de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, l'equip d'Alleta vam oferir la xerrada Alletar i treballar, un dret, seguida d'una xerrada-taller que vam anomenar Preparem la tornada a la feina: l'extracció de llet materna.

La Neus ens va parlar de com les mares ens podem preparar per compaginar la lactància materna amb la tornada a la feina. Tot tractant des dels aspectes legals relacionats amb els permisos de maternitat i lactància, fins a la previsió que caldria fer pel que fa a l'alimentació de la criatura lactant.
El tema va generar moltes preguntes i va permetre resoldre els dubtes de les assistents pel que fa a la burocràcia dels permisos de maternitat, així com la inseguretat que genera la incorporació a la feina quan ets mare recent.

Tot seguit la Núria ens va explicar tot allò relacionat amb l'extracció de la llet materna. Es va parlar de quan és necessari l'extracció de llet materna, diferents tipus de tirallets i tècniques d'extracció i conservació de la llet materna entre d'altres.
La xerrada-taller va permetre la interacció entre les mares assistents, que van compartir experiències i consells, a l'hora que s'aclarien dubtes i es tractaven les possibles dificultats que poden trobar les mares a l'hora d'extreure's la llet.


En el següent link podeu veure la presentació de les xerrades.
https://www.slideshare.net/secret/ih6zIN6jDG4lvw


Cap comentari:

Publica un comentari