IMPORTANT !

A partir del 22 de setembre ens reunim els dilluns de 17:30 a 19:00 al Centre Cívic de Pardinyes.

Igualment, els nostres telèfons continuen estant disponibles per a qualsevol consulta o dubte que tinguis, i si es necessari, podem quedar amb vosaltres i veure'ns.

14 de desembre 2009

Assemblea Anual de Sòcies

El passat dissabte 12 de desembre vam celebrar al Centre de Recursos Juvenils de la Palma la nostra primera Assemblea General amb sòcies.

Encara que moltes de vosaltres no vau poder assistir, a la reunió vam detallar el que ha estat l'any 2009 per a Alleta: quines activitats hem portat a terme, quins projectes futurs tenim, com està l'estat de comptes, quin és l'actual nombre de sòcies, etc.

En resum podem dir que l'any 2009 ha estat un any fructífer i molt satisfactori per a la nostra associació. Hem crescut considerablement en nombre de sòcies, hem portat a terme diversos projectes que han estat molt ben acollits per tots i totes vosaltres, i sobre tot, hem pogut continuar un any més promocionant i donant suport a la lactància materna.

Des d'aquí volem convidar-vos a participar de properes assemblees, reunions i activitats que Alleta té la intenció de continuar realitzant.

Salutacions,

l'Equip d'Alleta

1 comentari:

  1. Hola,
    Felicitacions per aquest bloc i també per la feina que feu! No deixeu d'explicar-nos-ho tot!
    Esther
    http://blog.ravalnet.org/esther/

    ResponElimina