IMPORTANT !

A partir del 22 de setembre ens reunim els dilluns de 17:30 a 19:00 al Centre Cívic de Pardinyes.

Igualment, els nostres telèfons continuen estant disponibles per a qualsevol consulta o dubte que tinguis, i si es necessari, podem quedar amb vosaltres i veure'ns.

18 d’abril 2016

ALLETA AL XIII CONGRÈS DE FEDALMA


El XIIIè. Congrés de FEDALMA va acabar ahir al vespre a Ciudad Real i ha estat una experiència fantàstica.

El grup de suport a la lactància materna Oro Blanco, amfitriona aquest cop de l'esdeveniment anual, han complert "amb nota" les espectatives d'organització, carisma i amabilitat que requereixen aquests actes.
Oro Blanco i FEDALMA, han demostrat un cop més que aquest Congrés anual és en realitat una gran Festa de la Lactància, on té cabuda tant l'evidència científica com l'experiència vivencial, per tant, la humanització del sistema que envolta la maternitat i la lactància.

En aquests dos dies plens de ponències interessants, crec que puc generalitzar si dic que tots i totes les assistents, hem fet una actualització molt positiva en coneixements de lactància materna i una "recàrrega de piles" que ens ha de donar encara més empenta per tirar endavant el que és el nostre objectiu: donar suport a les famílies que alleten els seus fills, donar suport al binomi mare-nadó durant l'alletament i reforçar l'empoderament femení en el context de la maternitat.

Personalment, i en representació de l'equip d'ALLETA, ha estat un plaer compartir aquestes jornades amb la complicitat de la resta de grups de suport que han acudit al Congrés, en germanor i companyonia, amb la inquietud de millorar l'atenció a les mares lactants perquè puguin gaudir de lactàncies exitoses.

Moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible!!
Maria Fernández

Equip d'ALLETA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada