IMPORTANT !

A partir del 22 de setembre ens reunim els dilluns de 17:30 a 19:00 al Centre Cívic de Pardinyes.

Igualment, els nostres telèfons continuen estant disponibles per a qualsevol consulta o dubte que tinguis, i si es necessari, podem quedar amb vosaltres i veure'ns.

04 d’abril 2016

ALLETA A PETITÀLIA 2016


El passat cap de semana del 2 i 3 d'abril, l'equip d'Alleta vam participar en la Fira Petitàlia, què se celebra anualment a la ciutat de Lleida.

Hi vam ser presents en un estand decorat amb una exposició de lactàncies no interrompudes, on les nostres assessores van informar i atendre a totes les famílies interessades en la nostra associació.


Com cada any el nostre espai va comptar amb una sala de lactància per fer més còmode l'alletament a aquelles mares i criatures que ho necessiten.


El dissabte al matí Alleta vam participar en les jornades de conferències que oferia la Fira, amb una xerrada-taller per a embarassades i futures mares.


La Laura, presidenta d'Alleta, i la Natàlia, nova assessora del nostre equip, van impartir aquesta xerrada pràctica.


L'activitat va tenir molt bona acollida; va servir per informar sobre lactància materna a les famílies que aviat augmentaran de nombre i, per resoldre molts dubtes i mites al voltant del pit.


Moltes gràcies a tots els visitants i assistents a Petitàlia, ha estat un plaer compartir un any més aquesta experiència amb volsaltres.

Equip d'Alleta




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada