IMPORTANT !

A partir del 22 de setembre ens reunim els dilluns de 17:30 a 19:00 al Centre Cívic de Pardinyes.

Igualment, els nostres telèfons continuen estant disponibles per a qualsevol consulta o dubte que tinguis, i si es necessari, podem quedar amb vosaltres i veure'ns.

20 de maig 2011

Ni rabietas ni conflictos

SENTIM INFORMAR-VOS DE QUE HEM HAGUT D'AJORNAR LA XERRADA-PRESENTACIÓ DE ROSA JOVÉ.

US INFORMAREM DE LA NOVA DATA I HORA TAN AVIAT ENS SIGUI POSSIBLE.


El proper dimecres 25 de maig tornem a tenir una cita. Aquesta vegada per acudir a la xerrada de la Rosa Jové, psicòloga lleidatana especialitzada en psicologia clínica infantil i juvenil i psicopediatria (de 0 a 3 anys) i vicepresidenta d'Alleta, que a més, aprofitarà per presentar-nos el seu darrer llibre: Ni rabietas ni conflictos - Soluciones fáciles y definitivas para problemas de comportamiento de 0 a 12 años

Per a l'autora, parlar de rebequeries no seria pot ser el més encertat; encara que no podem negar que en una família que conviu junta els 365 dies de l'any sorgeixin conflictes. És per això que hem de veure en els conflictes, en les "rebequeries" una ocasió per l'aprenentatge. Davant de la demanda, correcta o no, millor una explicació i alternatives per al seu comportament que frenar el desig sense cap raonament per part nostra.




El llibre doncs, analitza les situacions de conflicte i s'aborden per edat, segons el que pot anar assumint el menor. I sobre tot, es pretenen resoldre des d'el respecte i l'amor, que tots desitgem per a nosaltres mateixos.



Us reiterem doncs la nostra invitació i us recordem el lloc i l'hora:




Dimecres 25 de maig a les 18h
Sala Alfred Perenya de l'IMAC
Av. Blondel 64, 1a planta





Cordialment,




l'equip d'ALLETA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada